ΗΜΕΡΙΔΕΣ

11η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

11

Η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβριου 2023, στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

10

Η 10η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2023, στο Ξενοδοχείο Porto Heli, στο Πόρτο Χέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

9

Η 9η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

8-1

Η 8η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2021, στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

7

Η 7η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

6

Η 6η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

5

Η 5η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

4

Η 4η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα της Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

3

Η 3η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 31 Οκτωβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

2

Η 2η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Demotel Xenia Volos, στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

1

Η 1η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Aμφιβληστροειδούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαϊου 2014, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ