Υποτροφiες ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 από την Εταιρεία Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς, ανακοινώνει τις υποτροφίες που θα δοθούν κατά τη διάρκεια του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Οι συνάδελφοι που θα βραβευθούν στις ειδικές συνεδρίες διαγωνισμού και οι αριστεύσαντες στις εξετάσεις του EBO θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα Ευρωπαϊκά Συνέδρια (EURETINA, FLORetina, COPHy) με κάλυψη των εξόδων εγγραφής, διαμονής και μεταφοράς.

Δικαιούχοι των υποτροφιών για το 2024 θα είναι:

  • 3 συνάδελφοι, που θα συμμετάσχουν στο QUIZ που οργανώνει η ΕΕΥΑ στο συνέδριο και θα συγκεντρώσουν τις καλύτερες βαθμολογίες
  • 2 συνάδελφοι που θα βραβευθούν στο Competition Case Report Competition στο φετινό συνέδριο, με κρίση από το κοινό και κριτική επιτροπή της ΕΕΥΑ,
  • 2 συνάδελφοι για την καλύτερη προφορική ανακοίνωση
  • 1 συνάδελφος για το καλύτερο eposter  
  • 3 οφθαλμίατροι που θα συμμετάσχουν, στις 2 εξετάσεις του ΕΒΟ (Μάιος & Οκτώβριος) και θα συγκεντρώσουν τις καλύτερες βαθμολογίες από τους Έλληνες συμμετέχοντες.

 Υποτροφiες ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς, αποφάσισε την προκήρυξη υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, με αντικείμενα το  χειρουργικό αμφιβληστροειδή (surgical retina) και την ογκολογία (χοριοειδής – αμφιβληστροειδής). Οι υποτροφίες θα δοθούν σε οφθαλμιάτρους που θα γίνουν δεκτοί σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού, με μηνιαία καταβολή από την ΕΕΥΑ 500,00 € /άτομο, για ένα έτος.

Όροι και προϋποθέσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΥΑ.